Радимо використовувати Mozilla, Opera або Google Chrome. Із Explorer ви не зможете переглядати усі сторінки.

ФК Русич шукає спонсора!!!

Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS
-
--:--
--:--
--:--
--:--
--:--

-
--:--
--:--
--:--
--:--
--:--.

Бомбардири
М Гравець Голи
1

Коваленко Андрій   

9
2Карпенко Володимир    7
3

Барабаш Максим О.

5
4Баб'як Вадим 5
5

Корнусь Микола

5
6

Срібняк Олександр

3
7

Кравченко Андрій

3
8

Шовковий Сергій

3

Турнірна таблиця
Місце Команда І О
1

"Садівник"  

20 49
2

"Граніт"

20 46
3

"Колос"  

20 41
4

"Русич"   

20 41
5

"Імпульс"    

20 38
6"Цукровик"    20 33
 7 "Царина"     20 20
8 "Дирдин"     20 18
9

"Петропавлівка"

20 17
10

"Сіріус"  

20 14
11

"Урожай"  

20 0

Форма входу

Головна » 2011 » Вересень » 11 » Лідера не спинити
15:58
Лідера не спинити
Чемпіонат району 2011, 19  тур
10 вересня 2011 р., 17:00, м. Городище, стадіон «Колос»

ФК «Русич» Городище – "Садівник" с. Мліїв – 0:1

Арбітр: Кам'янський (м. Городище)

Гол:  Часников - 0:1, .......  - 0:2.

Основний склад ФК «Русич»: Тичко Антон, Дмитренко Руслан, Шовковий Сергій, Пожар Віктор, Скалига Юрій, Карпенко Володимир, Барабаш Максим О., Срібняк Олександр,  Баб'як Вадим, Хричов Євген, Корнусь Микола.

На заміну виходили: Остапенко Андрій, Вербіцький Сергій, Юрик Вадим, Качур Валентин, Коваленко Андрій, Зінченко Володимир.

Резерв: Барабаш М. В., Шевченко Микола.

Пропустивши по голу у кожному з таймів, ФК "Русич" зазнає поразки від лідера чемпіонату - "Садівника". Попри рахунку, в першому таймі команди показували швидку, комбінуючу, жорстку гру, яка була дуже цікавою і була на рівні команд Першої ліги області.  Практично кожна з  атак, як Садівника, так і Русича завершувалась загрозою для воріт, але "круглий" так і не йшов у сітку. за такої гри голкіперам обох команд доводилося добре попрацювати. Ближче до середини першого тайму гості відкривають рахунок, а все було так: в момент замаху, щоб виконати пас, Дмитренко вибігає вперед і лишає Часникова в явному положенні поза грою, але асистент арбітра не подав сигналу трактувавши тим, що досить сонячно і він не бачив ніякого "офсайду". Після виходу один в один і проведення удару, Тичко продемонтстрував свою майстерність і відбив перший удар, але слідуючого вже не зміг, так як довелося випригувати з положення лежачи. Досить хорошу нагоду, щоб зрівняти рахунок мав Барабаш Максим, який недостатньо сильно перекинув воротаря і в боротьбі за добивання програв захиснику. 

В другому таймі гра трішки набула спокійного характеру. Садівник більш зайняв захисну тактику гри, але Русич неквапливо розвертав свої атаки. Вже десь в середині тайму "жовто сині" зрозуміли, що потрібно активніше грати, бо так добитися результату буде не можливо. Проводивши атаки господарі забували про захист і садівник часто ловив на контер атаках, але їх добре "гасили" захисника. Під кінець тайму все ж таки "русичів" не минув фарт і в одній з контератак вони пропустили гол. По закінченню гри всі надії, щоб дістати лідера були втрачені.
Хочемо виразити велику подяку головному арбітру Кам'янському Валерію, який гідно і справедли розсудив гру команд. Також відзначити блискавичні сейви Тичка Антона, який добре захищав ворота команди.

Переглядів: 622 | Додав: VadyaNet | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 0
Подія

До початку залишилось:


НАШІ ПАРТНЕРИ

Друзі сайту

Група вконтакті


Городище онлайн


Сайт ФК «Цукровик»

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0