Радимо використовувати Mozilla, Opera або Google Chrome. Із Explorer ви не зможете переглядати усі сторінки.

ФК Русич шукає спонсора!!!

Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS
-
--:--
--:--
--:--
--:--
--:--

-
--:--
--:--
--:--
--:--
--:--.

Бомбардири
М Гравець Голи
1

Коваленко Андрій   

9
2Карпенко Володимир    7
3

Барабаш Максим О.

5
4Баб'як Вадим 5
5

Корнусь Микола

5
6

Срібняк Олександр

3
7

Кравченко Андрій

3
8

Шовковий Сергій

3

Турнірна таблиця
Місце Команда І О
1

"Садівник"  

20 49
2

"Граніт"

20 46
3

"Колос"  

20 41
4

"Русич"   

20 41
5

"Імпульс"    

20 38
6"Цукровик"    20 33
 7 "Царина"     20 20
8 "Дирдин"     20 18
9

"Петропавлівка"

20 17
10

"Сіріус"  

20 14
11

"Урожай"  

20 0

Форма входу

Головна » 2011 » Червень » 25 » Розгром у дербі
20:18
Розгром у дербі
Чемпіонат району 2011, 11 тур
25 червня 2011 р., 17:00, м. Городище, стадіон «Колос»
ФК «Русич» Городище – ФК «Цукровик» Городище – 8:0


Арбітр: Луценко Олексій (Корсунь-Шевченківський)

Голи: Баб’як – 1:0 (1хв.), Карпенко – 2:0 (3 хв.), Шовковий – 3:0 (6 хв.), Скалига – 4:0 (34 хв.), Карпенко – 5:0 (49 хв.), Білоус – 6:0 (54 хв.), Барабаш М.О.– 7:0 (76 хв.), Остапенко – 8:0 (84 хв., пен.).
 
Основний склад ФК «Русич»: Тичко Антон, Шовковий Сергій, Скалига Юрій, Дмитренко Руслан, Пожар Віктор, Білоус Олег, Срібняк Олександр, Карпенко Володимир, Баб'як Вадим, Шланчак Володимир, Корнусь Микола.
На заміну виходили: Вербіцький Сергій, Савенко Анатолій, Остапенко Андрій, Коваленко Андрій, Зінченко Володимир, Барабаш Максим О., Шевченко Микола.
Резерв: Качур Валентин, Мандзя В’ячеслав, Христич Владислав.

Центральним матчем останнього туру першого кола був поєдинок між двома міськими командами, що сам по собі повинен був носити статус дербі. Цікавість до матчу була досить високою, але своє «я» сказала погода – цього дня над Городищем продовжував іти рясний дощ. Та й до того ж субота була робочою, тому глядачів на трибунах було не дуже багато, хоча й не рідко.

Матч розпочався із 40-хвилинним запізненням гостей. «Русичі» уже встигли навіть 2 рази зробити розминку. Причини таких дій нехай залишаться на совісті «цукровиків».

Це дещо розлютило нашу команду і початок матчу виявився просто приголомшливим. Уже на 6 хвилині «Русичі» вели з рахунком 3:0. А відкрив рахунок Вадим Баб'як. Він заробив штрафний, Шланчак пробив і Вадим сам добив м’яча у ворота. Другий гол через незлагоджені дії захисту гостей зробив Володя Карпенко, холоднокровно відправивши м’яча повз воротаря. А от третій гол виявився неймовірним за своїм виконанням: після розіграшу кутового «цукровики» вибили м’яча до центру, прямо на Шовкового. Сергій холоднокровно прийняв м’яча і завдав удару по воротах з 30 метрів – воротар був безсилим.

Далі гра проходила здебільшого у центрі поля. «Русичі» створили іще кілька моментів для взяття воріт, але бракувало завершального удару. Під час одного з кутових Юра Скалига опинився сам у воротарському майданчику гостей і холоднокровно відправив м’яча у «дев’ятку». З таким рахунком – 4:0 команди пішли на перерву.

На початку 2 тайму Володимир Карпенко підібрав м’яча у центрі поля, немов фішок, пройшов півзахист суперника у пробив метрів з 35. Слизький м’яч відскочив від воротаря і закотився у ворота.

А от шостий м’яч вийшов досить кумедним і цікавим з точки зору навчання арбітрів. З центру поля пішла передача на Корнуся, котрий перебував у положенні «поза грою», але арбітр вірно застосував принцип «чекай і дивись» і дав дограти момент. Срібняк підхопив м’яча і віддав на Корнуся, той пробив у захисника, але не розгубився і віддав на Срібняка, той на Білоуса, котрий уже від штанги послав його у сітку воріт. Гру фактично було зроблено.

«Цукровик» зробив кілька замін. На поле вийшли гравці, котрі ще годину тому представляли інший клуб у матчі чемпіонату області. Але такі заміни користі гостям не принесли. Скоріше навпаки, розхолодили інших гравців.

А от Микола Шланчак зробив ряд замін, корті виявились корисними. Максим Барабаш підхопив м’яча на лівому фланзі, обіграв одного захисника, другого, змістився в центр і невідпорно пробив під перекладину. Глядачі побачили гол-красень!

Фінальну крапку у матчі поставив Андрій Остапенко, пробивши точно з пенальті.

Дуже приємно, що у таку погоду команду підтримували вболівальники, за що ми висловлюємо їм величезну подяку!

Переглядів: 688 | Додав: VadyaNet | Рейтинг: 4.4/7
Всього коментарів: 0
Подія

До початку залишилось:


НАШІ ПАРТНЕРИ

Друзі сайту

Група вконтакті


Городище онлайн


Сайт ФК «Цукровик»

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0