Радимо використовувати Mozilla, Opera або Google Chrome. Із Explorer ви не зможете переглядати усі сторінки.

ФК Русич шукає спонсора!!!

Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS
-
--:--
--:--
--:--
--:--
--:--

-
--:--
--:--
--:--
--:--
--:--.

Бомбардири
М Гравець Голи
1

Коваленко Андрій   

9
2Карпенко Володимир    7
3

Барабаш Максим О.

5
4Баб'як Вадим 5
5

Корнусь Микола

5
6

Срібняк Олександр

3
7

Кравченко Андрій

3
8

Шовковий Сергій

3

Турнірна таблиця
Місце Команда І О
1

"Садівник"  

20 49
2

"Граніт"

20 46
3

"Колос"  

20 41
4

"Русич"   

20 41
5

"Імпульс"    

20 38
6"Цукровик"    20 33
 7 "Царина"     20 20
8 "Дирдин"     20 18
9

"Петропавлівка"

20 17
10

"Сіріус"  

20 14
11

"Урожай"  

20 0

Форма входу

Головна » 2011 » Вересень » 20 » Хлистунівський реванш
01:32
Хлистунівський реванш

Чемпіонат району 2011, 20  тур

17 вересня 2011 р., 16:00, с. Хлистунівка, шкільний стадіон
"Граніт" Хлистунівка - ФК «Русич» Городище - 3:1

Арбітр: Пехітов (м. Сміла)

Гол:  Корнусь - 1:1.

Основний склад ФК «Русич»: Тичко Антон, Качур Валентин, Шовковий Сергій, Пожар Віктор, Білоус Олег, Карпенко Володимир, Барабаш Максим О., Срібняк Олександр,  Баб'як Вадим, Юрик Вадим, Корнусь Микола.

На заміну виходили:  Зінченко Володимир, Юрін Юрій.

"Русичі" не змогли здобути перемогу у виїзному матчі і втратили шанс поборотись за медалі. Чи повезло Граніту зайняти другу сходинку в турнірній таблиці, то тут можна сказати, що команда заслужено отримала "місце під сонцем". Але й не можна говорити, що Русич "вилетів" з групи "медалістів". У команди хороший рівень гри, але що поробиш якщо він не стабільний. Команду засновано лише в минулому році і вона доказала, що може гідно виступати в Чемпіонаті району. В хлопців закріпилися деякі гравці основи минулогго сезону і з'явилися виконавці в цьому сезону, от і вся пробле не стабільності, яка сказалася в другому колі чемпіонату. Граніт, так це команда високого рівня в межах Чемпіонату району, можна назвати грандом. Вона постійно показує хороший футбол, знаходиться не нижче середини турнірної таблиці і  завдає багато клопоту командам, які боряться за призові місця. Зі слів керівництва команди, то запасний склад в них нічим не хуже основного. Щодо "русичів" то тут хотілосяб бажати кращого. Однак вже в другому колі, гравці заміни почали показувати хороший футбол, підсилювали гру.

Щодо хронології матчу, то гра неквапливо розвивалася, на не досить приємному,  трішки короткому і вузькому шкільному полі. Гості зайнали більш контер-атакуючу тактику гри, яка вже на 5 хв. привела до гострого моменту, але м'яч полетів вище воріт. Граніт, також грав не в досить комбінучий футбол, гравці в декілька точних пасів намагали перевести гру до штрафного майданчика, довгим пасон на шидкого нападника, але йому не давали нічого зробити захисники Русича. Господарі на 7 хв. матчу мали хорошу нагоду відкрити рахунок зі стандарту, але "кругли" полетів повз стійку. На 15 хв. матчу хорошу нагоду створили нападники Русича, але м'яч чуть не торкаючись штанги пролітає в зоні хрестовини, трибуни завмерли! І ось для вболівальників с. Хлистунівки цей довгожданний гол, який після розіграшу стандарту забиває Решетняк. Хороший далекий кидок на ворота з аута, захисник не втримує "вінгера" і той точним ударом вкут відриває рахунок в матчі. На це "русичі" відповіли декількома гострими атаками, але зрівняти рахунок так і не змогли до 43 хв. першого тайму. Посля неочікуваної добре розіграної атаки Корнусь Микола ударом в дальній кут зрівнює рахунок! Гості забивають так званий гол у роздягальню.

По другому таймі можна сказати, що гостям було уже трішки легше. Вони добавили у техніці, фізично також почали виглядати краще, більше переміщалися по полю і намагалися займати простір. Почали розгортатися контролюючі, розігруючі атаки, які нажаль завершувались тільки гострими моментами, а не взяттям воріт. Досить видовищний удар, на 64 хв. матчу, зі стандарту продемонстрував Шовковий Сергій, який з 32 метрів потужним ударом відправив "шкіляний снаряд" над хрестовино воріт. Вболівальники обох команд поаплодували виконавцю, виражаю свій захват від красивого удару. Русич все наступав і наступав на ворота суперників, і в одну мить допустився помилки під час розіграшу стандарту, яку блискавично замкнув Зеленський гострим ударом головою під переклади в ближній кут воріт, Тичко був безсилий заподіяди цьому удару. "Русичі" без перстану створювали гострі моменти біля воріт суперника, але так і не змогли добитися результату, навіть на доданих хвилинах пропустили третій гол. 

ФК "Русич" бажає команді "Граніт" утримати другу позицію в турнірній таблиці.

Переглядів: 1071 | Додав: VadyaNet | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
Подія

До початку залишилось:


НАШІ ПАРТНЕРИ

Друзі сайту

Група вконтакті


Городище онлайн


Сайт ФК «Цукровик»

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0