Радимо використовувати Mozilla, Opera або Google Chrome. Із Explorer ви не зможете переглядати усі сторінки.

ФК Русич шукає спонсора!!!

Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS
-
--:--
--:--
--:--
--:--
--:--

-
--:--
--:--
--:--
--:--
--:--.

Бомбардири
М Гравець Голи
1

Коваленко Андрій   

9
2Карпенко Володимир    7
3

Барабаш Максим О.

5
4Баб'як Вадим 5
5

Корнусь Микола

5
6

Срібняк Олександр

3
7

Кравченко Андрій

3
8

Шовковий Сергій

3

Турнірна таблиця
Місце Команда І О
1

"Садівник"  

20 49
2

"Граніт"

20 46
3

"Колос"  

20 41
4

"Русич"   

20 41
5

"Імпульс"    

20 38
6"Цукровик"    20 33
 7 "Царина"     20 20
8 "Дирдин"     20 18
9

"Петропавлівка"

20 17
10

"Сіріус"  

20 14
11

"Урожай"  

20 0

Форма входу

Головна » 2011 » Жовтень » 1 » Блискавичний "дубль"
21:09
Блискавичний "дубль"
Чемпіонат району 2011, 22  тур
01 жовтня 2011 р., 17:00, м. Городище, стадіон «Колос»
ФК «Цукровик» Городище – ФК "Русич" Городище – 1:4

Арбітр: Хамаза (с. Хлистунівка)

Голи:  Срібняк - 0:1, Коваленко - 0:2, Коваленко - 1:3, Юрик - 1:4.

Основний склад ФК «Русич»: Тичко Антон, Дмитренко Руслан, Шовковий Сергій, Пожар Віктор, Скалига Юрій, Коваленко Андрій, Барабаш Максим О., Срібняк Олександр, Баб'як Вадим, Корнусь Микола, Вербіцкий Сергій.

На заміну виходили:  Остапенко Андрій, Хричов Євген, Зінченко Володимир, Юрик Вадим, Білоус Олег.

Заслужену перемогу отримують гравці ФК "Русич і завершують сезон на четвертому місці. Гра вболівальників порадувала 5-ма голами і багатьма гострими моментами "русичів" у воріт Цукровика.  По всій грі ні одна з команд не володіла ініціативою, а показували хорошу гру від швидкого переходу з захисту в напад. Матч проведений практично був на зустрічних курса, але більшу майстерність на швидкій грі показав Русич, він точніше і гостріше проводив свої наступи. Багато моментів щоправда піддавалися браку, але на рівні районного футболу - це був хороший футбол. Несподіванкою в складі гостів виявився Срібняк Олександр, який всежтаки взяв участь у цій грі і провів на полі всі 90 хвилин. Господарі гри на поле вийшли своїм стандартним основним складом і лава запасних, також була заповнена всими знайомими гравцями клубу. Оформавши блискавичний дубль у ворота Цукровика, поразивши "дев'ятку" з дальнього, гострого кута двічі, кращим гравцем матчу стає - Коваленок Андрій.
В першому таймі командами була показана хороша гра, але результативнішим і організованішим в захисті був Русич, який повів у рахунку - 0:2. 
В другому таймі очікувалась гра від оборони, але Русич показав залгоджені дії в обороні і провів велику низку швидких наступів, пропустивши першими гол зуміли забити у відповідь ще два.
Обслуговував цей матч арбітр з с. Хлистунівка - Хамаза Віктор.
Не закінчився матч  без неприємних випадків, в команді "жовто-синіх" зразу дві травми. В Скалиги Юрія лікарі виявили зміщення латеральної і проміжної клиноподібної кісток, а в Баб'яка Вадима надрив тильних заплестних зв'язок. Приблизний час одужання у Юри - 7 днів, а у Вадима - 12 днів.

Хронолігя розвитку подій була такою. З перших хвилин Цукровик ринувся відстоювати свою честь, але хороший захист "русичів" не дав створити за 7 хв. ніжодного гострого моменту і вже на 8-ій хвилині самі провели контер атаку, яку невдало завершив ударом Максим Барабаш - м'яч полетів далеко над воротами. За декілька хвилин рефері призначає штрафний метрів з 19 у сторону Русича, Валентин Барабаш пробиває над перекладиною. Послідуючі десять хвилин гра набула спокійного характеру і гості почали сторювати моменти. Хорошими, ідентичними моментами на 15-й і 19-й хвилинах не скористався Корнусь Микола, який замість удару головою намагався пробити п'ятою. А вже на 22 хв. після розіграшу стандарту захисники Цукровика вибивають прямо в ноги Олександру Срібняку, скориставшись нагодою він з 20 метрів точним ударом відправляє "круглого" в праву "дев'ятку"! Господарі не встигли оговтитись від голу, як уже Андрій Коваленко пробиває з гострого кута в туж саму точку. але воротар в останню мить переводить на кутовий. Цукровик проводить контер атаку, яку в черговий раз завершують дальнім ударом по "горобцях". 30-та хв. до виконання стандарту підходить Шовкой Сергій і запускає сферу під перекладену і неймовірно рятує "заводчан" Козак Сергій, а трибуни вже хотіли зривати оваціїї в честь Шовкового. крапкогю всежтаки в цьому таймі став гол в роздягальню, який на 45 хв. забиває Коваленко Андрій, цього разу він вирішив провірити "дев'ятку" вже дальнього кута і як виявилося не марно. Трибуни були прогомшені таким голом.

Почався другий тайм з атак Русича, які постійно зривали порушенням провил. В одному з моментів було подвійне порушення правил, зрив атаки і груба гра в ноги, де суддя даже не наважився показати "гірчичник". Господарі змогли відповісти ударом зі стандарту, який в черговий раз Валентин Барабаш відправляє сферу далеко за ворота. На 53 хв. "рксичі" знову фолять біля штрафної, удар по воротах м`яч перолітає під стінкою, Тичко парирує прямісінько в ноги нападнику, удар - захисник спасає ворота, "круглий" знову у ніг нападника і всежтаки влітає в сітку воріт. русичу довго не прийшлося оговтуватись, вже за 5 хв. Андрій Коваленко відповідає ідентичним голом першого тайму і просить заміну. Гра продовжувалась на зустрічних курсах, але ніхто не створював гострого моменту, аже до 89 хвилини. Замінивший Корнуса, Вадим Юрик, впевнено грає корпусом і виходить один в один з воротарем, ударом в ближній угол рахунок стає - 1:4. Свисток рефері сповіщає, що Русич втретій раз підряд обігрує Цукровик. 

Переглядів: 1316 | Додав: VadyaNet | Рейтинг: 4.0/9
Всього коментарів: 0
Подія

До початку залишилось:


НАШІ ПАРТНЕРИ

Друзі сайту

Група вконтакті


Городище онлайн


Сайт ФК «Цукровик»

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0