Радимо використовувати Mozilla, Opera або Google Chrome. Із Explorer ви не зможете переглядати усі сторінки.

ФК Русич шукає спонсора!!!

Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS
-
--:--
--:--
--:--
--:--
--:--

-
--:--
--:--
--:--
--:--
--:--.

Бомбардири
М Гравець Голи
1

Коваленко Андрій   

9
2Карпенко Володимир    7
3

Барабаш Максим О.

5
4Баб'як Вадим 5
5

Корнусь Микола

5
6

Срібняк Олександр

3
7

Кравченко Андрій

3
8

Шовковий Сергій

3

Турнірна таблиця
Місце Команда І О
1

"Садівник"  

20 49
2

"Граніт"

20 46
3

"Колос"  

20 41
4

"Русич"   

20 41
5

"Імпульс"    

20 38
6"Цукровик"    20 33
 7 "Царина"     20 20
8 "Дирдин"     20 18
9

"Петропавлівка"

20 17
10

"Сіріус"  

20 14
11

"Урожай"  

20 0

Форма входу

Головна » 2011 » Вересень » 25 » Непроста перемога
23:18
Непроста перемога
Чемпіонат району 2011, 21  тур
24 вересня 2011 р., 12:00, м. Городище, стадіон «Колос»

ФК «Русич» Городище – "Сіріус" с. Цвіткове – 2:1

Арбітр: Заєць (смт. Вільшана)

Гол:  Вербіцкий - 1:0, Юрик - 2:1.

Основний склад ФК «Русич»: Тичко Антон, Дмитренко Руслан, Шовковий Сергій, Пожар Віктор, Скалига Юрій, Коваленко Андрій, Барабаш Максим О., Білоус Олег,  Баб'як Вадим, Качур Валентин, Вербіцкий Сергій.

На заміну виходили:  Юрик Вадим, Зінченко Володимир.

Цікавим видався матч Русич - Сіріус, який відбувся у рамках 21-го туру Чемпіонату городищенського району з футболу. Назвати фартом "русичів" не наважусь, команда заслужено отримала 3 залікових очка у скирбничку, хоча провели не одну з кращих ігор. Гра була побудована на тактичних діях. В останніх матчах помітна явна проблема з стартовим складом "жовто-синіх",  що і сказується на результати матчі. Коли в грі проти Граніта були проблеми в центрі захисту, то в цій грі були великі проблеми в атакуючій ланці. Не було 4-х основних гравців півзахисту і нападу. А лавку запасних, як і минулому матчі очолило всього два гравці. Гості також завітали на матч не без проблем, в них лава запасник була "заповнена" тільки тренером.
Фарт чи не фарт Русича? Команда показала відкриту гру в першому таймі і повела в рахунку. В другому таймі господарі сподівалися зіграти тактично від оборони, де і поплатилися голом в ворота. Переломавши свою гру на 5 хв, провели 5 гостих наступів, в якому з одних і був забитий переможний гол. Після цього гра знову набула тактичнох боротьби.

Хронологія матчу була такою. Перша хвилина, м'яч вводили в гру гості. Після розіграшу і двох пасів Коваленко перехоплює пас і ввідає в розріз на Баб'яка в бровку, він в свьою чергу зміщається в угол штрафного майданчику до лицевої лінії і робить навіс на Вербіцького, потужним ударом Сергій відправляє сферу в сітку Сіріуса. Знову розіграх і перехоплення атаки "русичами", тіж самі виконавці, Баб'як прокидає собі по бровці і робить прострільну передачу з кута штрафного майданчику, де Вербіцкий і Білоус не найшли порозуміння і втратили хорошу нагоду. Гра на певний час розгорталася в центрі поля, всі спроби зробити загострення біля воріт Русича були марними. А на 13 хв. гострий момент з подачі стандарту поміг змарнувати захисник Сіріуса, м'яч летів на дальню стійку, куди в свою чергу набігав Баб'як і вже готовий був завдати удару головою метрів з 4-х, коли в останню доле секунду захисник тонко зрізає м'яч на кутовий. Ще через декілька хвилин знову навіс на дальню стійку і вже з 8-ми метрів "круглий" зрізається з ноги Баб'яка і він його запускає по "літаках". Після грубої зустрічі захиснеком  в штрафному майданчику, Вадим Баб'як отримує по колінах  і через хвилину просить заміну. Коментувати рішення судді ми не станемо. До кінця тайму "жовто-сині" зробили ще багато ударів, як в площину воріт так і повз ворота, удари нажаль були зараховані до статистики, а не до результату. 

Матч розпочався відходу Русича до захусту і домінування в володінні м'яча Сіріуса. Після проведення 5-ти хвилин розіграшів, господарі відбирають м'яч і роблять хорошу контер атаку, але змарнував свій шанс Вербіцкий, який заставив м'яч пролетіти повз хрестовину. Після чергового наступу гостів з не точного і простого навісу на нападника сфера залітає у ворота Тичка, а не доходь до нападника - 1:1. Гра набула рівного характеру в центрі поля, "русичі" не могли оговтатись від пропущеного голу і невиконня тактичних дій, повільно перебудовували свою гру в наступальний характер. Зрештою заволодівши ініціативою в середині тайму почали проводити атаки в яких: Юрик Вадим перекинув воротаря і в останню секунду гостей спасає захисник перевівши м'яч на кутовий. Після розіграшу цього стандарту в деклька пасів у воротарському майданчику Юрик з двох метрів холоднокровно ловить воротаря в проти хід і виводить "русичів" вперед. Через хвилину вже зі штрафного удару Коваленко Андрій потужно попадає в перекладену. Ще за хвилину ударом на точність з 30-м вже Шовковий Сергій заставляє понервувати воротаря і перевести сферу на кутовий. Після невдалого розіграшу стандарту "жовто-сині" повернулися до тактичних дій початку тайму і відійшли в захист. Зруйнувавши гру Сіріуса Русич довів справу до кінця і торимав три залікових очка до скарбнички. 

Переглядів: 1122 | Додав: VadyaNet | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
Подія

До початку залишилось:


НАШІ ПАРТНЕРИ

Друзі сайту

Група вконтакті


Городище онлайн


Сайт ФК «Цукровик»

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0