Радимо використовувати Mozilla, Opera або Google Chrome. Із Explorer ви не зможете переглядати усі сторінки.

ФК Русич шукає спонсора!!!

Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS
-
--:--
--:--
--:--
--:--
--:--

-
--:--
--:--
--:--
--:--
--:--.

Бомбардири
М Гравець Голи
1

Коваленко Андрій   

9
2Карпенко Володимир    7
3

Барабаш Максим О.

5
4Баб'як Вадим 5
5

Корнусь Микола

5
6

Срібняк Олександр

3
7

Кравченко Андрій

3
8

Шовковий Сергій

3

Турнірна таблиця
Місце Команда І О
1

"Садівник"  

20 49
2

"Граніт"

20 46
3

"Колос"  

20 41
4

"Русич"   

20 41
5

"Імпульс"    

20 38
6"Цукровик"    20 33
 7 "Царина"     20 20
8 "Дирдин"     20 18
9

"Петропавлівка"

20 17
10

"Сіріус"  

20 14
11

"Урожай"  

20 0

Форма входу

Головна » 2011 » Серпень » 21 » З гарним настроєм на невеличку перерву
09:19
З гарним настроєм на невеличку перерву

Чемпіонат району 2011, 16 тур
20 серпня 2011 р., 19:00, м. Городище, стадіон «Колос»
ФК «Русич» Городище – «Урожай» Валява – 9:1

Арбітр: Шланчак Микола (Городище).

Голи: Корнусь М. – 1:0, Корнусь М. - 2:0, Корнусь М. - 3:0, Скалига Ю. - 4:0, Корнусь М. - 5:0, Срібняк - 6:0, Юрін Ю. - 7:0, Чуй О. - 8:0, Остапенко А. - 9:0.

Основний склад ФК «Русич»: Тичко Антон, Шовковий Сергій, Дмитренко Руслан, Скалига Юрій, Качур Валентин, Пожар Віктор, Вербіцький Сергій, Баб'як Вадим, Срібняк Олександр, Хричов Євген, Корнусь Микола.

На заміну виходили: Чуй Олександр, Остапенко Андрій, Юрін Юрій, Коваленко Андрій, Юрик Вадим, Білоус Олег.

Резерв: Зінченко Володимир.

Вечір для вболівальників видався досить футбольним, так як перед грою Чемпіонату району відбулась зустріч команд Вищої ліги Черкаської області – ФК "Городиище" та ФК "Ретро" (Ватутіне), яка завершилась нульовою нічиєю.

Напевно ще до початку гри спостережливим вболівальникам чемпіонату було зрозуміло, хто здобуде перемогу в цьому матчі. У команди «Урожая» досить великі проблеми зі складом і на матчі вони виїжджають заради того, щоб уникнути дискваліфікації.

З перших хвилин «русичі» ринулись проводити свої швидкі атаки, які за декілька хвилин принесли результати з відривом у два м'ячі – постарався Коля Корнусь. Після цього господарі перелаштувались на затяжні, більш комбіновані, розіграші, намагаючись проводити осмислені атаки. Особливо слід відзначити правий фланг півзахисту та непогану гру швидкого Сергія Вербіцького.

Захопившись атаками, господарі забули про захист і гості зловили "русичів" на контратаці, після якої було назначено пенальті, але "пенальтист" не заставив Тичка досить понервувати – він вдарив в праву сторону біля Антона і той без труднощів відбив його в бік. На цьому, в першому таймі були завершені гострі атаки гостів, у той час як «Русич» все комбінував і забивав голи. Після свистка на перерву рахунок був 5:0.

В другому таймі була проведена низка замін, які дещо полегшили гру Урожаю, але не на багато, тому що гра проводилась на їхній половині поля. Хочеться відмітити героя матчу 13-го туру Юріна Юрія, який не дивлячись на свою фізичну форму і велику перерву в спорті, забиває свій другий гол в чемпіонаті. Попри всі негаразди і великий натиск збоку "русичів" гості збираються з духом і забивають гол престижу за 7 хвилин до закінчення матчу. Свисток арбітра і «русичі» йдуть на двотижневий відпочинок за рахунку - 9:1, котрий додає гарного настрою.

Гаступний матч команда проведе вдома, 3 вересня проти команди «Товста».

А хлопцям з "Урожаю" клуб дякує за те, що вони мали мужність вийти на поле та бажає їм набратися терпіння і гідно представляти своє село у матчах, що закінчились.

Переглядів: 719 | Додав: VadyaNet | Рейтинг: 4.2/6
Всього коментарів: 0
Подія

До початку залишилось:


НАШІ ПАРТНЕРИ

Друзі сайту

Група вконтакті


Городище онлайн


Сайт ФК «Цукровик»

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0